banneer
Rumah > Tentang kita

TOPTION adalah penyedia penyelesaian makmal profesional, dan semua yang dikhususkan untuk menyediakan penyelesaian & produk terbaik untuk pelanggan global, yang bekerja dalam bidang biologi, kimia, farmaseutikal, analisis alam sekitar, makanan, penyelidikan akademik, dll. Tanpa mengira bidang yang anda bekerja, kami terus berusaha untuk matlamat yang sama: untuk menyediakan anda penyelesaian & produk yang paling sesuai, untuk membuat penyelidikan anda lebih tepat & berkesan.


Ibu pejabat TOPTION terletak di Xi'an, China, di mana beratus-ratus universiti dan institut penyelidikan sendiri, dan terkenal sebagai budaya sejarah beribu-ribu tahun lamanya. Kebudayaan yang mendalam dan sains yang kuat dapat menyembuhkan produk, penyelesaian dan perkhidmatan yang lebih baik untuk anda secara berterusan.


Produk utama mengandungi reaktor sintesis kimia, penyejat berputar, penyejat filem nipis, reaktor fotokimia, reaktor tekanan tinggi, pengering beku, pengering semburan, dan lain-lain. Instrumen jenama TOPTION mempunyai reputasi yang tinggi di lebih daripada 70 negara dan wilayah, memberikan sokongan teknikal untuk puluhan beribu-ribu organisasi untuk menyelesaikan masalah dalam penyelidikan mereka, khusus untuk universiti, institut penyelidikan, industri, agensi pemeriksa, dan lain-lain. Mempromosikan kemajuan teknologi dan meningkatkan kehidupan manusia adalah misi sosial TOPTION .


Kami percaya, hanya kualiti yang paling baik, teknologi paling terkemuka, penyelesaian yang paling lengkap dan perkhidmatan yang paling profesional, boleh menjadikan misi dan visi TOPIK menjadi kenyataan. Oleh itu, kami akan terus menjalankan inovasi dan kerja keras yang berterusan, untuk memberikan anda penyelesaian & produk terbaik, dan membuat penyelidikan anda lebih tepat dan cekap.

Kami adalah pasukan muda, profesional dan kreatif,

Kami adalah pasukan yang berpusatkan pelanggan dan bertanggungjawab.


Misi kami: membuat penyelidikan anda lebih tepat dan cekap.

Visi kami: Menjadi penyedia penyelesaian makmal yang paling kompetitif di dunia.

Nilai kami: Berkongsi & menang-menang, kejayaan pelanggan, bersyukur, terus berkembang, inovasi dan bertanggungjawab.