banneer
Rumah > Produk-produk >> Makmal reaktor >> Reaktor Hidroterma

Reaktor hidroterma tekanan tinggi

Reaktor hidroterma tekanan tinggi
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal, dan makanan tinggi tekanan hidroterma reaktor dari China tekanan tinggi hidroterma reaktor, reaktor keluli tahan karat, sintesis hidroterma mini reaktor, autoclave hidroterma, reaktor hidroterma 10 ml, 25 ml sintesis hidroterma reaktor pengeluar, pembekal dan facoty, atau memeriksa tekanan tinggi reaktor hidroterma penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

Sintesis hidroterma reaktor

Sintesis hidroterma reaktor merupakan sebuah reaktor toption di Syarikat Bekalan buatan dalam suhu tertentu, keadaan tekanan tertentu. Ia digunakan secara meluas dalam bahan-bahan baru, tenaga, kejuruteraan alam sekitar dan penyelidikan saintifik eksperimen, adalah sebuah reaktor secara kecil-kecilan yang biasa digunakan dalam pengajaran, penyelidikan unit penyelidikan saintifik Universiti.

Reaktor sintesis hidroterma mengamalkan keluli tahan karat berkualiti tinggi, cerek dan tudung cerek meterai akan bolts baris pengedap induk dan dua Lingkaran kelenjar jenis dua jenis. Penggunaan: mengurangkan kelantangan, manfaat lebih daripada satu reaktor Pemanas dalam reaksi sama operasi tangki suhu. Sintesis hidroterma reaktor mempunyai PTFE lapisan di dalam, cantik bentuk, struktur munasabah dan operasi yang mudah.

Asid dan alkali anti karat. Mengikut keperluan sebenar pengusaha, badan cerek boleh dikonfigurasikan dengan spesifikasi pelbagai lapisan. (contohnya: 100ml badan cerek yang dilengkapi dengan 100ml dan 50ml lapisan dua set. 50ml cerek badan dilengkapi 50ml dan 25ml lapisan dua set), ekonomik dan praktikal. Boleh madespecial adat jenis mengikut keperluan pengguna, seperti: 150 ml, 200 ml, 250 ml, 300 ml, 350 ml, 400 ml, 450 ml, 500 ml. selamat suhu 200 ° C, tekanan maksimum adalah 3 Mpa.

Kelebihan sintesis hidroterma reaktor:

1. hidroterma reaktor farmaseutikal

2. tinggi darjah vakum

3. baik kedap

4. keluli tahan karat shell, pelapik PTFE

Penerangan mengenai sintesis hidroterma reaktor:

1. hidroterma sintesis reaktor, juga dikenali sebagai reaktor pempolimeran;

2. penghadaman tangki, tangki pencernaan tekanan tinggi;

Ciri-ciri:

1, rintangan kakisan yang baik, bebas tumpahan bahan berbahaya, mengurangkan pencemaran, Keselamatan untuk menggunakan.

2, suhu, meningkatkan, dengan cepat membubarkan tanpa kehilangan, sukar di bawah keadaan-keadaan yang biasa di bubar sampel dan sampel yang mengandungi unsur-unsur yang tidak menentu.

3, indah rupa, munasabah struktur, operasi yang mudah dan memendekkan masa analisis, dengan data yang boleh dipercayai.

4, mengandungi Teflon sesendal, double penjagaan, supaya bahan mentah dapat asid, alkali dan sebagainya.

5, boleh menggantikan bekas platinum untuk menyelesaikan analisis unsur-unsur surih dalam berkualiti tinggi alumina membubarkan berurusan dengan masalah.

Parameter teknikal:


Model

Bahan

Kapasiti

Ulasan

TOPT-HT25

Shell yang diperbuat daripada keluli tahan karat berkualiti;

Bahan-bahan liner adalah PTFE Khas

25ml

1. selamat suhu adalah 200° C

2. kerja tekanan ≤2 Mpa (tekanan permukaan)

3. Tempe pemanasan dan penyejukan kelajuan: ≤ 5℃ / min

TOPT-HT50

50ml

TOPT-HT100

100ml

TOPT-HT150

150ml

TOPT-HT200

200ml

TOPT-HT250

250ml

TOPT-HT500

500ml


Pelapik PTFE berkualiti tinggiPelapik PTFE
Synthesiser hidroterma ChinaMakmal reaktor keluli tahan karatautoclave keluli tahan karatReaktor keluli tahan karatXi'an makmal mini reaktorToption hidroterma reaktor


Perkhidmatan Toption

Pasukan kami

Siasatan