banneer
Rumah > Produk-produk >> Instrumen Penyetoran Cecair >> Sistem Aspirasi Vacuum

Sumber lampu selari

Sumber lampu selari
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda sedang mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal dan sumber lampu selari makanan dari sumber lampu selari dengan China, sumber lampu xenon, lampu raksa, lampu xenon, kelihatan sumber lampu selari, uv selari sumber pengeluar, pembekal dan facoty, atau menyemak selari penyesuaian sumber cahaya dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

Ultraviolet sumber lampu selari (tampak)

Ultraviolet sumber lampu selari (kelihatan) TOPTION kilang untuk mewujudkan pembangunan yang sama asing maju peralatan asas yang biasa, dengan pembohongan kelebihan dalam sumber cahaya Khas menyediakan kekuatan yang tinggi, stabil untuk lampu tempat. Operasi mudah, Reka bentuk yang unik, pengukuhan condenser, sejukan udara mikro rekabentuk mudah alih, peranti bekalan kuasa dan lain-lain ciri-ciri penting kestabilan tubuh yang bercahaya menjadi sumber cahaya yang stabil dan cekap, penyediaan makmal optik photochemical reaksi dan tempat-tempat lain produk terbaik, pada masa yang sama, TOPTION kilang adalah kilang R & D dan pengeluaran domestik sahaja. (pengeluaran domestik yang eksklusif, maklumat lanjut sila rujuk dalam www.toption-china.com itu)

Ultraviolet sumber lampu selari (kelihatan) adalah pelbagai guna, pelbagai kebolehsuaian, dan cahaya adalah kuantiti produk domestik solar maksimum, di rumah dan di luar negara mempunyai lebih daripada 300 makmal. Di samping itu kajian sel solar, boleh digunakan untuk fotoelektrik jawapan jenis peranti ujian, permukaan photovoltage Spektroskopi, biologi cahaya, photocatalytic, analisis kecacatan permukaan, sinaran UV, UV pengawetan, penyelidikan bahan hablur cecair, UV photopolymerization, excitation ini menghindarkan kalajengking dari UV dan medan penyelidikan saintifik lain. Sistem ini boleh digunakan secara bersendirian, boleh juga digunakan dalam kombinasi dengan analisis sistem-sistem ujian yang pelbagai. Struktur modular memberi pelanggan pilihan konfigurasi yang fleksibel. Bekalan kuasa boleh dipercayai yang tinggi diamalkan dalam sistem. Syarikat kami yang dihasilkan dengan pelbagai aksesori boleh pelbagai model sinaran punca cahaya, cahaya selari, output serat.

Kelebihan dan ciri-ciri sumber radas tindak-balas Photochemical

■High mencerminkan cermin ellipsoidal aluminium solar, cermin adalah aluminium bahan kimpalan, jenis permukaan dalaman kepada ellipsoid Ellipsoid, cermin selepas pengisaran putar diamond, tinggi suhu vakum filem dibentuk selepas kecekapan tinggi dan kestabilan yang terakhir, pemantulan cahaya yang boleh dilihat adalah lebih daripada 95%.

■luminary mikro peranti mudah alih, peranti boleh mengubah badan ringan dan cermin ellipsoid jarak mikro, tumpuan perubahan ditunjukkan cahaya, bagi memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza yang berbeza untuk memberi tumpuan yang kukuh.

■The kotak tertutup sumber Reka bentuk bekalan lampu keamatan tinggi, dapat dikurangkan sekurang-kurangnya siaran ozon, pada masa yang sama, kami dengan injap nitrogen, boleh meningkatkan reaksi tahap ozon dan nitrogen, untuk terus mengawal pelepasan ozon.

■Adapter Reka bentuk lampu yang unik, boleh membuat badan bercahaya dengan jenis kuasa serasi menggunakan Reka bentuk tubuh yang bercahaya, pada masa yang sama, pasaran biasa spesifikasi, memenuhi pilihan fleksibel Baca bahan alternatif.

■Supplies ekonomi: saya menanam menggunakan simulasi cahaya lampu bekalan sumber adalah yang terendah dalam negara, yang photocatalytic penguraian gas yang mengeluarkan peranti lewat bekalan yang paling penting.

Mengkaji ciri-ciri di atas, kita dapat melihat bahawa, ekonomi, lestari, praktikal, cekap, stabil, maju produk ini di tempat terang yang terbesar, dengan aplikasi unik di makmal optik sangat cekap dan stabil sumber bekalan dan penukaran, tindak balas photochemical, optikal sistem pengimejan tanpa filem dan lain-lain...

Data teknikal:

Sumber lampu selari UV (Visible) TOP-XTM

Model

Jenis badan yang bercahaya

Kuasa badan bercahaya

TOP - X 300

lampu Xenon

300W

lampu Mercury

300W


TOP - X 500

lampu Xenon

500W

lampu Mercury

500W


Lampu Xenon mercury

500W


TOP - X 1000

lampu Xenon

1000W

lampu Mercury

1000W


Lampu Xenon mercury

1000W


Konfigurasi termasuk: bekalan bercahaya badan kawalan peranti, intensiti tinggi kepada peranti,

cekap penyejukan edaran peranti, yang bercahaya badan jarak pergerakan yang melaraskan peranti!

Nota: badan bercahaya boleh berkongsi peranti adaptasi cahaya!

tentang kami:

TOPTION khusus dalam pembuatan dan penjualan reaktor photochemical kaca, UV kaca reaktor sistem, reaktor kaca xenon, satu lapisan kaca reaktor, reaktor dua lapisan kaca, reaktor tiga lapisan kaca, peralatan takung, pembuat ais, instrumen ultrasonik, menyembur pengering, Penyaman hawa, meraih peranti dan sebagainya.

Pengalaman 8-yaeas dan selepas 8 tahun membangun, kita telah mendapat meningkatkan syer pasaran domestik dan luar negara dan menikmati reputasi yang baik dalam industri, produk kami digunakan banyak Universiti dan kemudahan penyelidikan saintifik dalam pelbagai bidang.  Kita juga boleh menghasilkan jenis-jenis peralatan bergantung kepada keperluan anda. Kami percaya kualiti tidak akan membiarkan anda. Syarikat TOPTION boleh custimezed pelbagai spesifikasi sistem reaktor kaca, kami percaya bahawa "TOPTION" akan anda "atas pilihan".

Selamat datang ke suai Reka bentuk! Pls tidak teragak-agak untuk menghubungi kami, selamat datang!!


Siasatan