banneer
Rumah > Produk-produk >> Instrumen Penyetoran Cecair >> Pipette Makmal

Reaktor Photochemical kawalan automatik

Reaktor Photochemical kawalan automatik
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda sedang mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal, dan makanan kawalan automatik photochemical reaktor dari China secara automatik mengawal reaktor photochemical, reaktor photochemical pelbagai fungsi, reaktor photochemical 10 ml, reaktor photochemical 250 ml, 500 ml photochemical reaktor, 1000 ml photochemical reaktor pengeluar, pembekal dan facoty, atau menyemak secara automatik mengawal reaktor photochemical penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

TOPT photochemical reaksi radas adalah rujukan multifunction kilang kepada pemain import berdasarkan reaksi photochemical radas, kata kebanyakan keperluan pelanggan, digabungkan dengan amalan makmal terkenal, untuk membangunkan generasi baru reaktor photochemical. Cikuan TOPT jenis radas pelbagai fungsi untuk kegunaan dalam penyelidikan photochemical reaksi gas, cecair fasa pepejal, sistem mudah alih dalam sebuah simulasi ultraviolet, kelihatan terang, Khas analog pencahayaan, sama ada dimuatkan TiO2 photocatalyst tindak-balas photochemical di bawah apa-apa syarat. Sementara itu syarikat kami juga boleh menyediakan pelanggan Tigong berserabut, diaturkan seperti bahan tindak balas kontena dan lain-lain bahan khas, ke alamat yang bahan-bahan yang berbeza di kapal reaksi konvensional diletakkan dalam tindak balas TOPT utiliti photochemical reaksi radas sesuai untuk sintesis kimia, alam sekitar dan kajian Sains hayat, sistem ini mempunyai struktur yang berpatutan, mudah, operasi mudah, operasi yang stabil, untuk melindungi tubuh manusia, kombinasi percuma , fleksibiliti unik untuk menyesuaikan kelebihan!

Semua peralatan dikonfigurasi sebagai berikut (sesetengah komponen adalah pilihan):

(1) TOPT-T berdasarkan set kotak hitam matapelajaran;

(2) tekanan tinggi sistem kawalan elektrik mercury, mercury tekanan tinggi lampu kuasa kawalan: 100W 300W 500W 1000W kuasa.

(3) tinggi tekanan mercury lampu 100W 300W 500W 1000W masing-masing

(4) sistem kawalan elektrik lampu (simulasi Ahad) panjang-arc xenon, lampu xenon kawalan kuasa: 300W 500W 1000W kuasa.

(5) metal Halide lampu 250W 400W setiap satu dan sepadan pemberat sistem.

(6) adalah tindak-balas kuarza semua tiub boleh digunakan 10 ml kuarza tube 8, 30ml kuarza tube 8, tiub 50ml kuarza 8.

(7) 10ml pepejal kedap pasang 8. 30ml pepejal kedap pasang 8. 50ml pepejal kedap pasang 8.

(8) kaca reaksi kapal boleh digunakan secara berasingan 250ml, 500ml, 1000ml dan sebagainya...

(9) set bebas dalam vitro pelbagai peranti boleh dikawal secara berasingan pelbagai saiz.

(10) double seluruh tingkap kuarza sejuk perangkap (lanjutan air penyejukan di bawah kitaran penyejukan) 2.

(11) kilang pengeluaran TOPT – T jenis tindak balas photochemical jenis lapan bidang radas dalam mesin adunan khas.

(12) photolysis instrumen bekalan pam suhu tindak balas (had terendah suhu darjah-25). Dan kelengkapan paip paip dan logam sepadan dan lain-lain tetap nombor.

(13) air paip, injap keluli tahan karat, kaca, bilangan injap.

(14) keluli tahan karat boleh menjadi satu troli mudah alih.

Pertama, elektrod

Elektrod adalah satu siri photochemical reaksi radas diletakkan di mana cahaya peranti, mempunyai ciri-ciri berikut:

Kotak saiz 480 mm × 420 mm × 900 mm, seberat kira-kira 29kg.

Di dalam kotak hitam untuk mengurangkan pantulan cahaya.

Selepas dalam Kabinet atas dengan penyejukan Lembaga kipas, kabinet selepas Lembaga Pusat "aliran Tukar", dapat direalisasikan off (menyejukkan air) air penggera. Selepas bahagian bawah pinggan mempunyai dua lubang untuk penyejukan air paip, paip dan kabel untuk menyambung pengawal melalui.

Kabinet di sana yang kiri adalah tiga soket khas untuk kotak motor, lampu-lampu dan "suis aliran" untuk menggunakan plag output.

Kedua, raksa dan merkuri pengawal elektrik

Memberikan cahaya tekanan sederhana mercury lampu yang 300W atau 500W operasi normal lampu mercury dalam cahaya ultraviolet yang dihasilkan semasa operasi menyumbang sebanyak 40% jumlah tenaga isu. Lampu Mercury cahaya dalam pembukaan 5 minit sehingga stabil, mematikan lampu perlu menunggu 5 minit selepas perintah itu untuk memulakan semula. Apabila anda perlu untuk membawa cermin mata hitam dengan perlindungan UV kerosakan mata dan kulit.

Tekanan sederhana lampu mercury parameter optik adalah seperti berikut:

Taburan data lampu Mercury dan keamatan relatif seperti berikut:

Jadual 2 Taburan data lampu mercury tekanan sederhana

Panjang gelombang yang berkuat (nm)

250

313

365

400

510

620

720

% Intensiti relatif

20

85

100

30

20

40

80

Tiga, lampu xenon dan pengawal elektrik lampu xenon

Memberikan cahaya 500W atau 1000W xenon lampu biasa dan stabil operasi. Saiz pengawal adalah 245 mm × 170 mm × 180mm, berat 34kg. Panel kawalan dengan butang "cahaya pilih" pengecualian, butang lain dengan pengawal lampu mercury yang sama. Taburan data lampu Xenon dan relatif keamatan menyerupai siang.

Parameter optik lampu Xenon adalah seperti berikut:

Jadual 3 lampu xenon dimensi dan parameter optik


Kuasa (W)

Semasa permulaan (A)

Operasi Current(A)

Operasi Voltage(V)

Length(MM) Arka yang berkesan

Pendawaian Elektrik

500

8.3

18±3

50

220±20

Membawa satu-berakhir.

1000

12.4

30±3

60

220±20

Membawa satu-berakhir.


Keempat, Semua perlindungan cahaya kuarza kaca atau penambahbaikan terhadap perangkap sejuk

Semua penambahbaikan perlindungan cahaya seluruh kuarza kaca perangkap sejuk ini bukan sahaja kecekapan tinggi UV penembusan, semasa bekerja berjam-jam jauhnya kerana sumber cahaya disebabkan oleh suhu, memastikan akses kepada bahan-bahan ringan dan reaktif, hanya eksperimen sendiri tanpa pengaruh luar.

Kelima, stirrer magnet Khas Photochemical

TOPT – T jenis tindak balas photochemical peralatan khusus pengadun adalah lapan bidang khusus magnet kacau peranti baru boleh merasa cahaya penuh seragam.

● Pelaksanaan tiub berbilang sambil serentak menggabungkan fungsi akar, yang boleh meletakkan lapan ujian tiub (saiz 10 ml, 30 ml, 50 ml percuma gabungan), setiap kanak-kanak boleh berada dalam vitro laju boleh ubah magnet dikacau.

● menjadikan pemilihan komponen utama mesin ini, Motor elektrik menggunakan kuasa DC, kacau bunyi bising ﹑ tork. Menggunakan kuat magnet magnet semasa, "Nd-Fe-spring" kaitan rotor magnet, untuk memastikan cukup tajam dan tork.

Keenam, photochemical tindak balas suhu reaktor bekalan pam

Suhu tindak balas bekalan pam, dijangka mengambil bentuk mekanikal peredaran cecair rendah suhu peralatan penyejukan. Dengan cecair tinggi suhu, suhu tinggi air mandian kesan. Gabungan TOPT taip photochemical reaksi radas, Negeri berbilang kerja tindak balas kimia. Adalah peranti eksperimen baru boleh digunakan sebagai ganti ais kering dan tindak balas suhu cecair nitrogen boleh dilakukan sebagai singki suhu rendah kelikatan. Bawah dengan dikacau magnet yang kuat, sistem peredaran dalaman dan percampuran dengan 2 untuk suhu yang lebih seragam, kereta kebal boleh dilakukan secara individu suhu, suhu beredar pam untuk memberikan suhu sejuk sumber penggunaan dan. Seperti bio-farmaseutikal, kejuruteraan kimia, Kejuruteraan makanan, yang memerlukan sampel kepersisan tinggi daripada sumber-sumber bidang. Digunakan secara meluas di hospital-hospital, penyelidikan saintifik, ujikaji dan pengenalpastian biologi dan aspek kerja yang lain.

tentang kami:

TOPTION khusus dalam pembuatan dan penjualan reaktor photochemical kaca, UV kaca reaktor sistem, reaktor kaca xenon, satu lapisan kaca reaktor, reaktor dua lapisan kaca, reaktor tiga lapisan kaca, peralatan takung, pembuat ais, instrumen ultrasonik, menyembur peranti televisyen, mengekstrak dan sebagainya.

Pengalaman 11-yaeas dan selepas 8 tahun membangun, kita telah mendapat meningkatkan syer pasaran domestik dan luar negara dan menikmati reputasi yang baik dalam industri, produk kami digunakan banyak Universiti dan kemudahan penyelidikan saintifik dalam pelbagai bidang.  Kita juga boleh menghasilkan jenis-jenis peralatan bergantung kepada keperluan anda. Kami percaya kualiti tidak akan membiarkan anda. Syarikat TOPTION boleh custimezed pelbagai spesifikasi sistem reaktor kaca, kami percaya bahawa "TOPTION" akan anda "atas pilihan".

Selamat datang ke suai Reka bentuk! Pls tidak teragak-agak untuk menghubungi kami, selamat datang!!


Siasatan