banneer
Rumah > Produk-produk >> Instrumen Penyetoran Cecair >> Pipette Makmal

Reaktor takung Photochemical pepejal

Reaktor takung Photochemical pepejal
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal dan makanan pepejal photochemical takung reaktor dari China reaktor takung photochemical pepejal, reaktor photochemical, pepejal luar-diterangi photocatalytic reactor pengeluar, pembekal dan facoty, atau menyemak penyesuaian reaktor takung photochemical pepejal dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

Solar kaca reaktor, Photochemical reaktor, UV reaktor

HG/Xenon/Metal Halide lampu

8-12 kuarza tiub sementara itu kacau jenis

TOPT-7S jenis pepejal diterangi luar photochemical reaktor

Pepejal diterangi luar photochemical reaktor, kilang--TOPTION telah mendapat sokongan teknikal dari Profesor ramai SJTU dan NTU dalam membangunkan tempoh. Siri TOPT terutamanya digunakan untuk penyelidikan gas / fasa cecair, tetap / simulasi cahaya yang boleh dilihat, boleh reaksi kapal beban TiO2, tindak-balas yang Photochemical di bawah syarat-syarat photocatalyst dan sebagainya. Siri ini boleh menyediakan sampel analisis produk bertindak balas dan radikal, dan untuk mengukur bertindak balas kinetik, kuantum hasil malar; Ia digunakan secara meluas dalam bidang Chemosynthesis, perlindungan alam sekitar, dan Sains kehidupan, dan sebagainya.

Bahagian utama pada gambarajah, termasuk peti utama, lampu mercury kawalan elektrik, xenon lampu elektrik pengawal, cahaya, cekap reflectors cahaya, cahaya sumber penyejukan untuk melindungi perangkap sejuk, angkat Jadual pitch jenis reaksi.

TOPT-7s jenis pepejal diterangi luar photochemical reaktor adalah termasuk seperti berikut:

1, mercury lampu elektrik pengawal kawalan 100W, 300W 500W tekanan sederhana mercury lampu syarat-syarat bekerja;

2, pengawal elektrik lampu xenon kawalan 100W, 300W, 500W atau 1000W keadaan kerja lampu xenon.

3. metal Halide lampu 250W 400W sistem. (setiap TOPT-7s jenis tindak balas photochemical peralatan standard pengawal, lampu xenon mercury pengawal perkakas elektrik, sistem lampu metal halide boleh memilih salah satu);

4 Utarid xenon lampu elektrik perkakas pengawal dan pengawal mempunyai bekalan kuasa penuh, pemilihan lampu, bekalan kuasa lampu;

5, Semua perlindungan cahaya kuarza kaca atau penambahbaikan terhadap perangkap sejuk;

6, cahaya reflectors cekap, berkesan radiasi permukaan pepejal-fasa optik Tukar.

7, bergantung pada peranti boleh digunakan sebagai tambahan kepada elektrod, juga dilengkapi dengan pengeluaran kilang turun padang-jenis tindak balas Jadual.

8, tindak balas suhu bekalan untuk memerangkap sejuk pam boleh bukan sahaja menyediakan air yang dikitar semula untuk menjalankan haba yang dihasilkan oleh cahaya penyerapan; menyediakan TOPT-7s jenis reaktor photochemical fasa pepejal tindak balas bahan luar suhu persekitaran ujian data globalisasi seragam ujian, sekali gus meningkatkan perbandingan data dari kajian dan kemajuan global.

Setiap bahagian penerangan

Pertama, elektrod

Elektrod adalah satu siri daripada reaktor photochemical yang diletakkan di mana cahaya peranti, mempunyai ciri-ciri berikut:

Kotak saiz 480 mm × 420 mm × 900 mm, seberat kira-kira 29kg.

Di dalam kotak hitam untuk mengurangkan pantulan cahaya.

Selepas dalam Kabinet atas dengan penyejukan Lembaga kipas, kabinet selepas Lembaga Pusat "aliran Tukar", dapat direalisasikan off (menyejukkan air) air penggera. Selepas bahagian bawah pinggan mempunyai dua lubang untuk penyejukan air paip, paip dan kabel untuk menyambung pengawal melalui.

Kabinet di sana yang kiri adalah tiga soket khas untuk kotak motor, lampu-lampu dan "suis aliran" untuk menggunakan plag output.

Kedua, raksa dan merkuri pengawal elektrik

Menyediakan lampu 100W, 300W atau 500W, 1000w, lampu mercury sederhana tekanan operasi biasa lampu mercury dalam cahaya ultraviolet yang dihasilkan semasa operasi menyumbang sebanyak 40% jumlah tenaga isu. Lampu Mercury cahaya dalam pembukaan 5 minit sehingga stabil, mematikan lampu perlu menunggu 5 minit selepas perintah itu untuk memulakan semula. Apabila anda perlu untuk membawa cermin mata hitam dengan perlindungan UV kerosakan mata dan kulit.

Tekanan sederhana lampu mercury parameter optik adalah seperti berikut:

Taburan data lampu Mercury dan keamatan relatif seperti berikut:

Data Jadual 2 Taburan tekanan sederhana lampu mercury

Panjang gelombang yang berkuat (nm)

250

313

365

400

510

620

720

% Intensiti relatif

20

85

100

30

20

40

80

Mercury lampu cahaya-mengeluarkan sebahagian daripada tiub kuarza, tangan hubungan secara langsung dengan bahan cemar, yang mempengaruhi intensiti cahaya. Kuarza yang biasa digunakan di luar kain kapas bersih telah dengan sedikit alkohol, kering di dalam penggunaan losyen.

Panel kawalan dengan: jumlah bekalan, pemilihan lampu, bekalan kuasa lampu, motor, suis lampu dan jumlah masa pelancaran dan tatacara lain, Sub masa tatacara, lampu meter semasa, arahan penggera. Pengawal haba kipas.

Saiz pengawal adalah 245 mm × 170 mm × 180 mm, berat kira-kira 23kg.

Adalah prosedur pengawal terbuka: Pilih cahaya lampu kuasa → → → jumlah kuasa cahaya mula dibina, tekan mula dan kemudian mula cahaya masa.

Tutup kawalan prosedur: butang lampu jumlah kuasa → → → elektrik 5 minit selepas matikan air penyejukan.

Pengawal di belakang kuasa input line dan fius pemegang.

Pengawal di belakang kotak utama bagi plag kabel dengan antara muka yang sama.

Di dalam Peti kabel utama berhubung dengan kesalahan pengawal, atau lebih rendah daripada tekanan air yang biasa bagi air penyejukan, lampu penggera akan cahaya dan bunyi penggera instrumen-instrumen yang tidak dapat bekerja.

Tiga, lampu xenon dan pengawal elektrik lampu xenon.

Menyediakan lampu 100W 300W 500W atau 1000W xenon lampu biasa dan stabil operasi. Saiz pengawal adalah 245 mm × 170 mm × 180 mm, berat 34kg. Panel kawalan dengan butang "cahaya pilih" pengecualian, butang lain dengan pengawal lampu mercury yang sama. Taburan data lampu Xenon dan relatif keamatan menyerupai siang.

Parameter optik lampu Xenon adalah seperti berikut:

Lampu xenon Jadual 3 dimensi dan parameter optik:

Kuasa (W)

Bermula current(A)

Semasa operasi (A)

Voltan (V)

Berkesan panjang MM)

Pendawaian Elektrik

100/300/500

8.3

18±3

50

220±20

Membawa satu-berakhir.

1000

12.4

30±3

60

220±20

Membawa satu-berakhir.

Keempat, Semua perlindungan cahaya kuarza kaca atau penambahbaikan terhadap perangkap sejuk

Semua penambahbaikan perlindungan cahaya seluruh kuarza kaca perangkap sejuk ini bukan sahaja kecekapan tinggi UV penembusan, semasa bekerja berjam-jam jauhnya kerana sumber cahaya disebabkan oleh suhu, memastikan akses kepada bahan-bahan ringan dan reaktif, hanya eksperimen sendiri tanpa pengaruh luar.

Kelima, mengangkat pitch Jadual tindak balas

Angkat Jadual pitch jenis reaksi, TOPTION kilang penyelidikan dan pembangunan pepejal-fasa baru photochemical atau campuran kepekatan tinggi permukaan membuat jadual khas, produk-produk dalam promosi Universiti Kebangsaan utama makmal ujian dengan keputusan yang berjaya, dipuji oleh pengguna. Mesin keluli tahan karat, dengan modul gelongsor, keluli tahan karat standard Graduated skala, supaya sumber cahaya dari bahan-bahan yang reaktif mempunyai kawalan yang berkesan.

Keenam, photochemical reaktor suhu bekalan pam

Suhu bekalan pam, dijangka mengambil bentuk mekanikal peredaran cecair rendah suhu peralatan penyejukan. Dengan cecair tinggi suhu, suhu tinggi air mandian kesan. Gabungan TOPT-7s taip photochemical reaktor, Negeri berbilang kerja tindak balas kimia. Ia adalah peranti eksperimen baru boleh digunakan sebagai ganti ais kering dan tindak balas suhu cecair nitrogen boleh dilakukan sebagai singki suhu rendah kelikatan. Bawah dengan dikacau magnet yang kuat, sistem peredaran dalaman dan percampuran dengan 2 untuk suhu yang lebih seragam, kereta kebal boleh dilakukan secara individu suhu, suhu beredar pam untuk memberikan suhu sejuk sumber penggunaan dan. Seperti bio-farmaseutikal, kejuruteraan kimia, Kejuruteraan makanan, yang memerlukan sampel kepersisan tinggi daripada sumber-sumber bidang. Digunakan secara meluas di hospital-hospital, penyelidikan saintifik, ujikaji dan pengenalpastian biologi dan aspek kerja yang lain.

tentang kami:

TOPTION khusus dalam pembuatan dan penjualan reaktor photochemical kaca, UV kaca reaktor sistem, reaktor kaca xenon, satu lapisan kaca reaktor, reaktor dua lapisan kaca, reaktor tiga lapisan kaca, peralatan takung, pembuat ais, instrumen ultrasonik, menyembur peranti televisyen, mengekstrak dan sebagainya.

Pengalaman 11-yaeas dan selepas 8 tahun membangun, kita telah mendapat meningkatkan syer pasaran domestik dan luar negara dan menikmati reputasi yang baik dalam industri, produk kami digunakan banyak Universiti dan kemudahan penyelidikan saintifik dalam pelbagai bidang.  Kita juga boleh menghasilkan jenis-jenis peralatan bergantung kepada keperluan anda. Kami percaya kualiti tidak akan membiarkan anda. Syarikat TOPTION boleh custimezed pelbagai spesifikasi sistem reaktor kaca, kami percaya bahawa "TOPTION" akan anda "atas pilihan".

Selamat datang ke suai Reka bentuk! Pls tidak teragak-agak untuk menghubungi kami, selamat datang!!


Siasatan