banneer
Rumah > Produk-produk >> Rotary Evaporator >> Evaporator Rotary Perindustrian

RE-5250A Rotary Evaporator

RE-5250A Rotary Evaporator
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal dan makanan re-5250a rotary evaporator dari China re-5250a rotary evaporator, evaporators putar perindustrian, industri rotary evaporator, 50l vakum rotary evaporator pengeluar, pembekal dan facoty, atau menyemak semula-5250a rotary evaporator penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

RE-5250 Rotary Evaporator

Rotary Evaporator merupakan penggunaan tekanan vakum, suhu Pemanas keadaan, menggunakan berputar botol malar kelajuan putaran, pembentukan filem nipis yang luas, pemasangan peralatan penyejatan yang tinggi.

Rotary evaporator terutamanya digunakan untuk tumpuan industri farmasi, kimia dan bio-farmaseutikal, penghabluran, pengeringan, pemisahan dan pembubaran pemulihan arang batu. Prinsip ini: dalam keadaan vakum, suhu Pemanas, untuk memutar pusingan berterusan botol, bahan-bahan dalam penubuhan kawasan besar sidewall nipis filem, penyejatan yang tinggi. Solubilization oleh kaca tinggi condenser wap penyejukan, pemulihan dalam koleksi botol, meningkatkan kecekapan penyejatan, amat mudah untuk digunakan dalam suhu tinggi penguraian 5(a) produk biologi adalah pekat dan doakanlah.

Ciri-ciri utama

1. tuan rumah bahagian: Pengenalan sistem penghantaran lanjutan asing, tahan lama, struktur yang munasabah dan praktikal.

2. kawalan suhu bahagian: Pengenalan asing kekerapan lanjutan sistem kawalan, sistem kawalan suhu untuk memastikan prestasi yang tepat instrumen tersebut.

3. air mandian: satu diperbuat daripada pengimportan keluli tahan karat plat kimpalan, Lif automatik menegak.

4. menutup bahagian: bahan PTFE memilih negara-negara asing, melalui teknologi pemprosesan khas untuk meningkatkan perlabelan, rintangan kakisan dan memakai rintangan.

5. struktur utama: berkualiti aluminium aloi dan keluli tahan karat, lebih lengkap dan memperbaiki peralatan prestasi yang munasabah.

Model

RE-5250

Kelajuan (rpm)

3 ~ 120, paparan digital

Melaraskan kelajuan

Kekerapan penukaran

Mandian

Pemanas kuasa: 6kw/380v

RT ~ 99℃ (air)

Giliran botol

50LBig flange mulut (¢inner100mm)

Koleksi botol

Mulut 20Lflange,

dengan melaksanakan injap PTFE

Condenser

Tuhan, Naib double condenser

Kadar penyejatan

≥ 5L/jam

Kuasa Motor

250W

Saiz (mm)

1300 * 800 * 2300


Siasatan