banneer
Rumah > Produk-produk >> Rotary Evaporator >> Makmal Rotary Evaporator

RE-3000A Rotary Evaporator

RE-3000A Rotary Evaporator
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda sedang mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal dan makanan re-3000a rotary evaporator dari China re-3000a rotary evaporator, vakum rotary evaporator, rota evaporator, filem vakum rotary evaporator pengeluar, pembekal dan facoty atau menyemak semula-3000a rotary evaporator penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

RE-3000A Rotary Evaporator

Penerangan baru RE-3000A Rotary Evaporator

Rotary Evaporator merupakan penggunaan tekanan vakum, suhu Pemanas keadaan, menggunakan berputar botol malar kelajuan putaran, pembentukan filem nipis yang luas, pemasangan peralatan penyejatan yang tinggi.

Rotary evaporator terutamanya digunakan untuk tumpuan industri farmasi, kimia dan bio-farmaseutikal, penghabluran, pengeringan, pemisahan dan pembubaran pemulihan arang batu. Prinsip ini: dalam keadaan vakum, suhu Pemanas, untuk memutar pusingan berterusan botol, bahan-bahan dalam penubuhan kawasan besar sidewall nipis filem, penyejatan yang tinggi. Solubilization oleh kaca tinggi condenser wap penyejukan, pemulihan dalam koleksi botol, meningkatkan kecekapan penyejatan, terutamanya mudah digunakan dalam proses pereputan suhu tinggi kepelbagaian produk biologi Purifying

Ciri-ciri utama

Jumpelang plat butang: Togol Lembaga utama di bawah Kementerian kenaikan tekanan, Togol akhbar yang tuan rumah tergolong kepada kakitangan bawahan. Dengan cincin kacang: giliran lancar secara automatik Ketatkan botol berputar, paksi putaran songsang kelajuan putaran yang berubah-ubah. Peraturan stepless kelajuan.

Parameter teknikal

Jenis

RE-3000A

Tuan rumah

automatik cepat angkat 0-150 mm

Kelajuan

Kelajuan digital min/20-200r

Periuk Panas

Teflon komposit pan, Pemanas fullyenclosed, kuasa 1.4KW

Julat suhu

Kawalan suhu automatik, paparan digital suhu, RT-90

condenser

kaca berkualiti tinggi menegak, high-temp, dua kali ganda kembali bola keluar Condenser, airway berdiameter besar, meningkatkan kecekapan penyejatan

kuasa

1.5kw

voltan

220V 50Hz


Siasatan