banneer
Rumah > Produk-produk >> Rotary Evaporator >> Makmal Rotary Evaporator

RE-5205 Rotary Evaporator

RE-5205 Rotary Evaporator
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal dan makanan re-5205 rotary evaporator dari China re-5205 rotary evaporator, 5l rotary evaporator pengeluar, pembekal dan facoty, atau menyemak semula-5205 rotary evaporator penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

RE-5205 Rotary Evaporator

Rotary Evaporator merupakan penggunaan tekanan vakum, suhu Pemanas keadaan, menggunakan berputar botol malar kelajuan putaran, pembentukan filem nipis yang luas, pemasangan peralatan penyejatan yang tinggi.

Rotary evaporator terutamanya digunakan untuk tumpuan industri farmasi, kimia dan bio-farmaseutikal, penghabluran, pengeringan, pemisahan dan pembubaran pemulihan arang batu. Prinsip ini: dalam keadaan vakum, suhu Pemanas, untuk memutar pusingan berterusan botol, bahan-bahan dalam penubuhan kawasan besar sidewall nipis filem, penyejatan yang tinggi. Solubilization oleh kaca tinggi condenser wap penyejukan, pemulihan dalam koleksi botol, meningkatkan kecekapan penyejatan, amat mudah untuk digunakan dalam suhu tinggi penguraian 5(a) produk biologi adalah pekat dan doakanlah.

Ciri-ciri utama

Baru tingkat rotary evaporator, menggunakan kapasiti besar, flask penyejatan putar berdiameter besar, meningkat penyejatan kawasan, seperti di dalam air mandian, spin sampingan, sebelah Pemanas, penyebaran atau penyejatan penyelesaian, pelbagai aplikasi dan kepekatan saiz sampel, pengeringan, pengekstrakan, kitar semula, bahan kimia, farmaseutikal, makanan, alam sekitar, Makmal Penyelidikan Universiti dan industri pengeluaran besar-besaran apa-apa peralatan yang baik.

parameter teknikal

Model

RE-5205

Bawah mod

Mandian pan tangan roda Lif

Range(rpm) kelajuan

0 ~ 130

Suhu range(℃)

(air) RT ~ 98

condenser

Bola diameter, jenis menegak, tiub serpentine double

Capacity(L) maksimum botol berputar

5

Kapasiti maksimum untuk mengumpul bottles(L)

3

Motor power(W)

2100

Siasatan