banneer
Rumah > Produk-produk >> Rotary Evaporator >> Makmal Rotary Evaporator

RE-52A Rotary Evaporator

RE-52A Rotary Evaporator
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda sedang mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal, dan makanan re-52a rotary evaporator daripada China re-52a rotary evaporator, evaporators putar filem, filem rotary evaporator, evaporators putar kecil, 0.25l rotary evaporator vakum pengeluar, pembekal dan facoty atau menyemak semula-52a rotary evaporator penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

RE-52A Rotary Evaporator

Penerangan mengenai RE-52A Rotary Evaporator

Rotary Evaporator merupakan penggunaan tekanan vakum, suhu Pemanas keadaan, menggunakan berputar botol malar kelajuan putaran, pembentukan filem nipis yang luas, pemasangan peralatan penyejatan yang tinggi.

Rotary evaporator terutamanya digunakan untuk tumpuan industri farmasi, kimia dan bio-farmaseutikal, penghabluran, pengeringan, pemisahan dan pembubaran pemulihan arang batu. Prinsip ini: dalam keadaan vakum, suhu Pemanas, untuk memutar pusingan berterusan botol, bahan-bahan dalam penubuhan kawasan besar sidewall nipis filem, penyejatan yang tinggi. Solubilization oleh kaca tinggi condenser wap penyejukan, pemulihan dalam koleksi botol, meningkatkan kecekapan penyejatan, amat mudah untuk digunakan dalam suhu tinggi penguraian 5(a) produk biologi adalah pekat dan doakanlah.

Ciri-ciri utama

Baru tingkat rotary evaporator, menggunakan kapasiti besar, flask penyejatan putar berdiameter besar, meningkat penyejatan kawasan, seperti di dalam air mandian, spin sampingan, sebelah Pemanas, penyebaran atau penyejatan penyelesaian, pelbagai aplikasi dan kepekatan saiz sampel, pengeringan, pengekstrakan, kitar semula, bahan kimia, farmaseutikal, makanan, alam sekitar, Makmal Penyelidikan Universiti dan industri pengeluaran besar-besaran apa-apa peralatan yang baik.

Parameter teknikal

jenis

RE-52A

Bawah mod

Angkat tangan roda skru

Range(rpm) kelajuan

0-120

Suhu range(℃)

RT-100

condenser

Jenis menegak, tiub serpentine double

Dengan kapasiti kecil sejuk perangkap

Berputar botol kapasiti max (L)

2

Kapasiti Max untuk mengumpul botol (L)

2

Kuasa Motor (W)

1060

Siasatan