banneer
Rumah > Produk-produk >> Rotary Evaporator >> Makmal Rotary Evaporator

RE-52AA Rotary Evaporator

RE-52AA Rotary Evaporator
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal, dan makanan re-52aa rotary evaporator dari China re-52aa rotary evaporator, 2l rotary evaporator, 0.25l rotary evaporator, putar evaporators vakum pengeluar, pembekal dan facoty, atau menyemak semula-52aa rotary evaporator penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

RE-52AA Rotary Evaporator

Penerangan mengenai RE-52AA Rotary Evaporator

Rotary Evaporator merupakan penggunaan tekanan vakum, suhu Pemanas keadaan, menggunakan berputar botol malar kelajuan putaran, pembentukan filem nipis yang luas, pemasangan peralatan penyejatan yang tinggi.

Rotary evaporator terutamanya digunakan untuk tumpuan industri farmasi, kimia dan bio-farmaseutikal, penghabluran, pengeringan, pemisahan dan pembubaran pemulihan arang batu. Prinsip ini: dalam keadaan vakum, suhu Pemanas, untuk memutar pusingan berterusan botol, bahan-bahan dalam penubuhan kawasan besar sidewall nipis filem, penyejatan yang tinggi. Solubilization oleh kaca tinggi condenser wap penyejukan, pemulihan dalam koleksi botol, meningkatkan kecekapan penyejatan, amat mudah untuk digunakan dalam suhu tinggi penguraian 5(a) produk biologi adalah pekat dan doakanlah.

Ciri-ciri utama

Baru tingkat rotary evaporator, menggunakan kapasiti besar, flask penyejatan putar berdiameter besar, meningkat penyejatan kawasan, seperti di dalam air mandian, spin sampingan, sebelah Pemanas, penyebaran atau penyejatan penyelesaian, pelbagai aplikasi dan kepekatan saiz sampel, pengeringan, pengekstrakan, kitar semula, bahan kimia, farmaseutikal, makanan, alam sekitar, Makmal Penyelidikan Universiti dan industri pengeluaran besar-besaran apa-apa peralatan yang baik.

Parameter teknikal

jenis

RE-52AA

Bawah mod

Mengangkat elektrik

Range(rpm) kelajuan

0-120

Suhu range(℃)

RT-100

condenser

Jenis menegak, tiub serpentine double

Dengan kapasiti kecil sejuk perangkap

Capacity(L) maksimum botol berputar

2

Kapasiti maksimum untuk mengumpul bottles(L)

2

Motor power(W)

1100


Siasatan