banneer
Rumah > Produk-produk >> Rotary Evaporator >> Perintis Rotary Evaporator

RE-5210A Rotary Evaporator

RE-5210A Rotary Evaporator
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda sedang mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal, dan makanan re-5210a rotary evaporator daripada China re-5210a rotary evaporator, rotovap, 10l rotary evaporator pengeluar, pembekal dan facoty atau menyemak semula-5210a rotary evaporator penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

RE-5210/RE-5210A Rotary Evaporator

Rotary Evaporator merupakan penggunaan tekanan vakum, suhu Pemanas keadaan, menggunakan berputar botol malar kelajuan putaran, pembentukan filem nipis yang luas, pemasangan peralatan penyejatan yang tinggi.

Rotary evaporator terutamanya digunakan untuk tumpuan industri farmasi, kimia dan bio-farmaseutikal, penghabluran, pengeringan, pemisahan dan pembubaran pemulihan arang batu. Prinsip ini: dalam keadaan vakum, suhu Pemanas, untuk memutar pusingan berterusan botol, bahan-bahan dalam penubuhan kawasan besar sidewall nipis filem, penyejatan yang tinggi. Solubilization oleh kaca tinggi condenser wap penyejukan, pemulihan dalam koleksi botol, meningkatkan kecekapan penyejatan, amat mudah untuk digunakan dalam suhu tinggi penguraian 5(a) produk biologi adalah pekat dan doakanlah.

Ciri-ciri utama

1. tuan rumah bahagian: Pengenalan sistem penghantaran lanjutan asing, tahan lama, struktur yang munasabah dan praktikal.

2. kawalan suhu bahagian: Pengenalan asing kekerapan lanjutan sistem kawalan, sistem kawalan suhu untuk memastikan prestasi yang tepat instrumen tersebut.

3. air mandian: satu diperbuat daripada pengimportan keluli tahan karat plat kimpalan, Lif automatik menegak.

4. menutup bahagian: bahan PTFE memilih negara-negara asing, melalui teknologi pemprosesan khas untuk meningkatkan perlabelan, rintangan kakisan dan memakai rintangan.

5. struktur utama: berkualiti aluminium aloi dan keluli tahan karat, lebih lengkap dan memperbaiki peralatan prestasi yang munasabah.

Parameter teknikal

jenis

RE-5210A

RE-5210

Bawah mod

Mengangkat automatik

Mengangkat manual

Range(rpm) kelajuan

20 ~ 110

Suhu range(℃)

(air) RT ~ 98

condenser

Jenis menegak, tiub serpentine double

Capacity(L) maksimum botol berputar

10

10

Kapasiti maksimum untuk mengumpul bottles(L)

5

5

Motor power(W)

3180

3120

Saiz

950 * 500 * 1600

Siasatan