banneer
Rumah > Produk-produk >> Rotary Evaporator >> Perintis Rotary Evaporator

RE-5220A Rotary Evaporator

RE-5220A Rotary Evaporator
Berbual sekarang

Maklumat produk

Jika anda sedang mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal, dan makanan re-5220a rotary evaporator daripada China re-5220a rotary evaporator, 20l rotary evaporator, automatik rotary evaporator pengeluar, pembekal dan facoty atau menyemak semula-5220a rotary evaporator penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

RE-5220/RE-5220A Rotary Evaporator

Rotary Evaporator merupakan penggunaan tekanan vakum, suhu Pemanas keadaan, menggunakan berputar botol malar kelajuan putaran, pembentukan filem nipis yang luas, pemasangan peralatan penyejatan yang tinggi.

Rotary evaporator terutamanya digunakan untuk tumpuan industri farmasi, kimia dan bio-farmaseutikal, penghabluran, pengeringan, pemisahan dan pembubaran pemulihan arang batu. Prinsip ini: dalam keadaan vakum, suhu Pemanas, untuk memutar pusingan berterusan botol, bahan-bahan dalam penubuhan kawasan besar sidewall nipis filem, penyejatan yang tinggi. Solubilization oleh kaca tinggi condenser wap penyejukan, pemulihan dalam koleksi botol, meningkatkan kecekapan penyejatan, amat mudah untuk digunakan dalam suhu tinggi penguraian 5(a) produk biologi adalah pekat dan doakanlah.

Ciri-ciri utama

1. tuan rumah bahagian: Pengenalan sistem penghantaran lanjutan asing, tahan lama, struktur yang munasabah dan praktikal.

2. kawalan suhu bahagian: Pengenalan asing kekerapan lanjutan sistem kawalan, sistem kawalan suhu untuk memastikan prestasi yang tepat instrumen tersebut.

3. air mandian: satu diperbuat daripada pengimportan keluli tahan karat plat kimpalan, Lif automatik menegak.

4. menutup bahagian: bahan PTFE memilih negara-negara asing, melalui teknologi pemprosesan khas untuk meningkatkan perlabelan, rintangan kakisan dan memakai rintangan.

5. struktur utama: berkualiti aluminium aloi dan keluli tahan karat, lebih lengkap dan memperbaiki peralatan prestasi yang munasabah.

Parameter teknikal

Rotary Evaporator

RE-5220A

RE-5220

Bawah mod

Mengangkat automatik

Mengangkat manual

Range(rpm) kelajuan

20 ~ 110

Suhu range(℃)

(air) RT ~ 98

condenser

Jenis menegak, tiub serpentine double

Berputar botol max capacity(L)

20

20

Kapasiti Max untuk mengumpul bottles(L)

10

10

Motor power(W)

5240

5180

Saiz (mm)

1100 * 650 * 1900


Siasatan